Política de privacitat i protecció de dades personals

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 – RGPD) exposem de forma clara i transparent la política de privacitat i protecció de dades personals del web d’HispanTIC.

Les dades personals recollides per HispanTIC seran únicament tractades amb la finalitat d’atendre la relació contractual amb els clients i poder donar suport a la gestió fiscal, administrativa, comercial i comptable de l’empresa. Tanmateix l’informem que les seves dades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat d’Hispano Atlantic Consulting Limited registrat a l’Agencia Española de Protección de Datos.

1. Identificació del titular responsable del web “HispanTIC.cat”

  • Titular legal: Hispano Atlantic Consulting Limited
  • Denominació social de l’empresa: Hispano Atlantic Consulting Limited
  • Domicili de l’empresa: 8 South Great George ‘s Street, Dublin 2, Irlanda
  • Telèfon de contacte: (+34) 601.124.967
  • Adreça de correu electrònic: [email protected]
  • Nom del domini per identificació: www.hispantic.cat
  • Tax Reference Number: 3483860GH
  • Inscrita en el Registre Mercantil d’Irlanda amb número 606233

2. Recollida de dades personals per:

L’usuari d’aquesta pàgina web està obligat a facilitar les seves dades personals per poder realitzar operacions comercials amb HispanTIC. El no enviament de les dades personals sol·licitades o la no acceptació de la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades a aquest portal. En cas de negativa a proporcionar els camps assenyalats com a obligatoris en els formularis de contacte i contractació, serà impossible atendre la seva sol·licitud d’informació.

Els supòsits pels quals necessitem les dades personals són:

  • Per comentar als articles publicats al blog (https://hispantic.cat/blog).
  • Per realitzar consultes a través dels nostres formularis de contacte.
  • Per sol·licitar i contractar qualsevol dels nostres serveis i productes.

La informació personal s’utilitzarà de la següent forma:

  • Per promocionar els serveis d’HispanTIC. Per exemple, si l’Usuari deixa la seva informació personal en algun dels formularis de contacte, HispanTIC pot utilitzar aquestes dades per enviar-li informació sobre els seus serveis en el cas que aquesta sigui sol·licitada.
  • Per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
  • Per gestionar la venda dels nostres serveis.
  • Per moderar i respondre als comentaris que facin els Usuaris al blog.
  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a l’atenció al client i prestar serveis de seguiment.
  • Per establir comunicació amb subscriptors i usuaris.
  • En cada un dels casos, com Usuari tindrà plens drets sobre les seves dades personals i sobre l’ús dels mateixos i podràs exercitar en qualsevol moment.
  • En cap cas cedirem les teves dades a tercers sense informar-prèviament i requerir-te el teu consentiment.

3. Sistemes de captura de dades personals i ús de “cookies” de tercers en aquesta pàgina web:

1. Ús del programari d’anàlisi Google Analytics

La Pàgina Web Hispantic.cat utilitza els serveis de Google Analytics per comptabilitzar el número de visitants al web. Informem als usuaris que les cookies de Google Analytics són del tipus first-party, que mantenen l’anonimat de l’usuari. Pot llegir el document sobre la política de privacitat de Google Analytics en el següent enllaç.

Fem servir el programari d’anàlisi “Google Analytics”, un servei d’anàlisi web prestat per Google Inc., amb seu al 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA (“Google”). Google Analytics fa servir una “tracking-cookie“, una cookie de seguiment per reconèixer a un usuari que en el passat ja ha visitat la nostra pàgina web. Aquesta galeta és un petit arxiu de text que queda guardat al seu ordinador i que permet realitzar una anàlisi sobre el transcurs de la visita a la nostra pàgina web (els anomenats perfils d’utilització). El temps de durada d’una galeta de seguiment és de dos any. La informació recollida a través d’aquesta galeta sobre l’ús que vostè fa de la nostra pàgina web (inclosa la seva adreça IP) es transmet per regla general a un servidor de Google a EUA i s’emmagatzema allà. Nosaltres utilitzem el codi “gat._anonymizeIp ();” per garantir així el registre anònim de les adreces IP (anomenat “IP-Masking”).

Per això, per iniciativa nostra, la seva adreça IP (el nombre que el seu proveïdor d’accés a internet ha atorgat al seu ordinador) serà escurçada prèviament per Google en els estats membres de la Unió Europea o en altres estats signataris de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu. D’aquesta manera, els perfils d’utilització generats per Google Analytics són anònims, el que significa que, de facto, és impossible relacionar-los amb una persona determinada. Només en casos excepcionals, l’adreça IP completa serà transmesa a un servidor de Google a EUA i allà escurçada.

A més, Google acata les disposicions sobre protecció de dades conforme al nou acord entre la Unió Europa i els Estats Units d’Amèrica, EU-US Privacy Shield i està registrada.

Els perfils d’utilització inclouen informació com, per exemple, l’espai de temps que un usuari roman en el lloc web, la procedència geogràfica aproximada, l’origen del tràfic de visites, les pàgines de sortida i els processos d’utilització. Google farà servir aquesta informació amb l’objectiu d’avaluar l’ús que vostè fa del nostre lloc web, de confeccionar per a nosaltres informes sobre les activitats del lloc web i de proporcionar-nos altres serveis relacionats amb l’ús del lloc web i d’internet.

L’adreça IP transmesa pel seu navegador en el marc de Google Analytics no serà vinculada a altres dades de Google. Una transmissió d’aquestes dades a tercers per Google només tindrà lloc en cas que així ho exigeixin les disposicions legals o en el marc del tractament de dades personals per compte de tercers. Google no vincularà en cap cas les seves dades a altres dades registrades per Google.

Utilitzant la nostra pàgina web vostè es considera conforme amb el processament de les dades recopilades sobre vostè per Google, així com amb la forma i manera amunt indicats de com es processaran les seves dades i amb el propòsit esmentat. Amb l’ajustament corresponent del seu programari de navegació (browser-programari), podrà impedir l’emmagatzematge de les cookies. No obstant això li advertim que en tal cas és possible que no pugui utilitzar plenament totes les funcions disponibles a la nostra pàgina web.

2. Ús del programari d’anàlisi del gestor de continguts WordPress:

Aquesta Pàgina Web fa ús del gestor de continguts WordPress, propietat de l’empresa nord-americana Automattic, Inc. WordPress insereix cookies que no estan sota el control nostre.

Automattic, Inc., utilitza cookies amb la finalitat d’ajudar a identificar i rastrejar als visitants dels llocs de WordPress, conèixer l’ús que fan del web i els serveis d’Automattic, així com les seves preferències d’accés al mateix, tal com es recull en l’apartat “Cookies” de la seva política de privadesa.

4. Informem que el lloc web “Hispantic.cat” només utilitza les cookies de tercers amb finalitats estadístiques i que:

  • No rastregem ni recollim informació sobre l’historial de navegació anterior.
  • Generalment no obtenim cap informació sobre una visita al lloc que no sigui la informació d’IP del visitant.
  • No escanegem o llegim els teus correus electrònics, enviats ja sigui a nosaltres o enviats a través d’HispanTIC.cat.
  • HispanTIC.cat no construeix “perfils d’usuari” en funció de les interaccions amb nosaltres, ni tampoc comercialitza al mercat cap informació relativa als seus visitants.
  • HispanTIC.cat no comparteix l’ús o visualització d’estadístiques amb qualsevol entitat externa, tant pel que fa als usuaris / clients / IP específiques o anònimes o dades agregades

5. Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO)

L”informem que en qualsevol moment l’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a Hispano Atlantic Consulting Limited mitjançant Correu electrònic a [email protected], acompanyant la sol·licitud d’una prova vàlida en dret, com fotocopia de DNI.

Els drets que pot exercir l’Usuari segons l’establert per la llei són:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar-nos si aquesta empresa està tractant les seves dades.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per l’empresa per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-se al tractament: aquesta empresa deixarà de tractar les dades en la forma que vostè indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, aquesta empresa li facilitarà la portabilitat de les seves dades al nou responsable.

Models, formularis i més informació sobre els drets referits: Pàgina oficial de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Usuaris amb relacions contractuals amb HispanTIC: els Usuaris d’aquesta Pàgina Web que mantinguin una relació contractual amb HispanTIC hauran de mantenir actualitzades les seves dades personals i hauran mantingues als nostres fitxers durant el transcurs de la relació contractual.

Acceptació i consentiment

L’usuari autoritza expressament a Hispano Atlantic Consulting Limited perquè processi totes les dades que s’obtinguin en aquest lloc web per al desenvolupament de les relacions comercials entre ambdues parts puguin ser facilitades a terceres empreses per al millor compliment dels seus serveis -transportistes, entitats financeres, etc.-. En tots els casos seran les estrictament necessàries per a l’activitat concreta que es vagi a realitzar. Així mateix, l’usuari autoritza a Hispano Atlantic Consulting Limited perquè les dades rebudes puguin ser utilitzades per a la realització de campanyes informatives i accions promocionals de productes o serveis que poden resultar del seu interès.

6. Inscripció de l’arxiu a l’AGPD

L’arxiu informàtic que conté les dades personals tractades per HispanTIC està inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades de Caràcter Personal (AGPD), i ens comprometem a complir amb totes les especificacions i requeriments a què l’Agència obliga en virtut de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal:

  1. Obtenir les dades de forma legal.
  2. Demanar permís als propietaris de les dades, informant de l’origen de les dades de què disposem, la identitat de responsable del seu tractament, l’objecte d’aquest servei i els drets que l’assisteixen (informació, accés, rectificació i cancel·lació).
  3. Avisar en el moment de la introducció de les dades que aquestes seran emmagatzemades i tractades per mètodes automàtics per a la realització dels serveis descrits, mitjançant com a mínim un enllaç a aquesta POLÍTICA DE PRIVACITAT.
  4. Que les dades siguin adequades, pertinents i no excessives per a la finalitat amb la qual s’han obtingut.
  5. Que les dades no siguin usades per a finalitats diferents per les que han estat recollits i que es descriuen en aquesta POLÍTICA DE PRIVACITAT.
  6. Que les dades siguin cancel·lades quan deixin de ser necessàries.
  7. Adoptar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat d’aquestes dades, i evitar alteració, pèrdua i tractament no autoritzat.

En cas que per qualsevol motiu les seves dades siguin cedides a una tercera empresa, se li obligarà contractualment a informar-li a vostè. Al més aviat possible d’aquest fet, de la finalitat de la cessió, que les seves dades han estat cedides per nosaltres, així com a seguir garantint els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. En cas que sota cap concepte desitgi que les seves dades siguin cedides a una tercera empresa, contacteu amb nosaltres.

Canvis en la present Política de Privacitat

Hispano Atlantic Consulting Limited es reserva el dret de modificar la seva POLÍTICA DE PRIVACITAT per motius d’adaptació a la legislació vigent o altres motius, per la qual cosa es recomana a l’usuari d’aquest lloc web la revisió periòdica d’aquesta pàgina, ja que l’ús d’aquest lloc per part de l’usuari s’entendrà com l’acceptació de la POLÍTICA DE PRIVACITAT vigent en aquell moment.

7. Correus comercials

D’acord amb el que estableix la LSSICE (Ley de Servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico) HispanTIC no realitza pràctiques de correu no desitjat (Spam), pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritats per l’Usuari. En conseqüència, en cada un dels formularis habilitats en aquesta Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre la “Newsletter”, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada al mes d’abril de 2018